سلام . به دختری علاقه مند شدم که از دو سال پیش میشناسمش و با هم در گرو
پرسش
سلام . به دختری علاقه مند شدم که از دو سال پیش میشناسمش و با هم در گروه موسیقی بودیم . از سه ماه پیش روابطمون بیشتر شده و روزانه با هم صحبت می کنیم و هر دو از هم انرژی میگیریم و آرامش پیدا می کنیم . هر دو شاغل هستیم ؛ من کارمند و ایشون در یک شرکت کار میکنند. مدتی هست که به ایشون علاقه پیدا کردم و برای ایشون هم مراحل آشنایی با کسی پیش اومده نمی خوام از دستش بدم چون واقعا بهم می خوریم . فقط مشکلی ک وجود داره اینه که ایشون از من 5 سال بزرگتره من 26 و ایشون 31 چه کار باید بکنم ؟
مشاور پاسخ داده
0
3 سال
1398/10/15 10:20:37
1398/10/15 10:20:37 1 پاسخ
112 نمایش
پاسخ ( ۱ )
سلام
مسئله سن بسیار مهم هست ولی اگر همه موارد خوب باشه و شما و دخترخانم این مشکل براتون مهم نباشه مسئله می تونه جدی نباشه.
برای اینکه این موضوع را بیشتر درک کنید ۲۰ سال دیگه را مد نظر بگیرید شما ۴۶ سالتونه و دخترخانوم ۵۱ سال که این سن احتمال یائسگی هست در حالی که شما در اوج نیاز جنسی هستید.
همچنین شکسته شدن بیشتر خانم نسبت به شما می تواند فشار روحی زیادی را برای ایشون به همراه داره،
و مسایل دیگه که باید بررسی بشه
به هر حال اگر شما مطمئن هستید که می توانید دختر خانوم را خوشبخت کنید و خود نیز خوشبخت می شوید، شما هم اقدام کنید و پیشنهاد دهید و حتما مشاوره ازدواج بروید.
برای مشاوره روانشناسی به صورت تلفنی می توانید یکی از بسته های مشاوره روانشناسی را از آدرس زیر به صورت آنلاین خرید کنید.
خرید بسته های مشاوره و دوره ها
پس از سفارش و پرداخت آنلاین یکی از مشاوران ما با شما تماس خواهد گرفت و مشاوره ارائه می دهد
درصورتی که
برای ارتباط با بخش فروش و راهنمایی در سفارش و یا خرید به صورت کارت به کارت می توانید با شماره 02145116777 تماس بگیرید.