سلام و خسته نباشید من یکساله ازدواج کردم یعنى در واقع ٧ماهه عقد کردم ق
پرسش
سلام و خسته نباشید من یکساله ازدواج کردم یعنى در واقع ٧ماهه عقد کردم قبلش نامزدى بودم الان همسرم همش بهم دورغ میگه و با دوستایه بد میگرده و سیگار میکشه من هرچى حرف میزنم باهاش گوش نمیده میخواستم راهنماییم کنید خسته شدم از دورغاش
مشاور پاسخ داده
0
3 سال
1398/10/14 18:32:11
1398/10/14 18:32:11 1 پاسخ
125 نمایش
پاسخ ( ۱ )
سلام
همانطور که گفتم ناهنجاری های رفتاری باید ریشه یابی بشه، به عنوان مثال علت دروغهایش شاید برخورد اشتباه شما با راستگویی ایشون باشد، شاید از همسرتون زیاد انتقاد می کنید و هر چه که گفته می شه از جانب همسرتون شما انتقاد می کنید.
در اینجا دوستانش را بد خطاب کردید، آیا شناخت کافی از دوستانش دارید یا از روی حدس و گمان قضاوت کردید.
شما امنیت و آرامش لازم برای حقیقت گویی را بدهید، قضاوت نکنید و شنونده خوبی باشید، انشاالله مشکل حل می شه، در غیر اینصورت برای مشاوره اقدام کنید.
شاد و خوشبخت باشید 🌹
برای مشاوره روانشناسی به صورت تلفنی می توانید یکی از بسته های مشاوره روانشناسی را از آدرس زیر به صورت آنلاین خرید کنید.
خرید بسته های مشاوره و دوره ها
پس از سفارش و پرداخت آنلاین یکی از مشاوران ما با شما تماس خواهد گرفت و مشاوره ارائه می دهد
درصورتی که
برای ارتباط با بخش فروش و راهنمایی در سفارش و یا خرید به صورت کارت به کارت می توانید با شماره 02145116777 تماس بگیرید.