پدرم فکر میکنه بخاطر کرونا که مدرسه نمیرم درس و مشق هم ندارم و تنبلی میکنم نمیرم درب مغازه کمکش

پرسش

سلام

من پسر نوجوان 15 ساله درس خوان هستم به طوری که معدل نوبت اول کلاس نهم دقیقا شدم 20 و به رشته ریاضی علاقه دارم

چند وقت هست که پدرم مغازه خودش رو به سوپری تغییر داده و سرش خیلی شلوغه و فکر میکنه بخاطر کرونا که مدرسه نمیرم درس و مشق هم ندارم و تنبلی میکنم نمیرم درب مغازه کمکش . آخه معلم به صورت مجازی درس میدن امتحان میگیرن و تکلیف میخوان . پدرم فکر میکنه بهش دروغ میگم ولی من اصلا به عنوان بچه ای دروغگو جا نیافتادم  . الان فکر میکنه چون تو سن بلوغ هستم دارم دروغ میگم . مادرم به جای من عصر ها که مغازه شلوغ میشه میره کمکش همین در خانه ما تبدیل شده به یه معضل . هر شب شروع میکنن به نصیحت و این حرفا که چرا تنبلی میکنی و اینا و اگه میخوای در زندگی اینطور پیش بری به هیچ جا نمیرسی و اینا .

پدرم وسط حرف هاش به من گفت وظیفت هست که بیای مغازه و نه بهت حقوق میدم . اگه میخوای میتونی بری خودت یه کار پیدا کنی توش پول در بیاری .

از تعریف های نوجوانی که همسن من بوده شنیدم میگفت : پدرم من رو به نجاری برد و مجبورم کرد که کار کنم ولی هر پنجشنبه میومد حقوقم رو برای خودش میگرفت

خیلی دارن به من فشار میارن

این چند وقت که من و خواهر کوچکم که 10 ساله دعوامون میشه حتی درصورتی که مقسر اونه ، من رو سرزنش میکنن .

در کل به من بی اعتماد شدن ولی من به یاد ندارم که بهشون دروغ گفته باشم

مشاور پاسخ داده 0
ناشناس 3 سال 1399/2/15 22:04:46 1 پاسخ 185 نمایش

پاسخ ( ۱ )

  1. توجه : نظر زیر توسط بازدیدکننده عزیز سایت نوشته شده و نوشته مشاوران سایت نمی‌باشد.

    باسلام.

    سعی کنید در خانه همراه با درس،کارهای مفید در خانه انجام دهید،تا پدرتان نیز متوجه شود،در حال کمک کردن در خانه نیز هستید.

    ضمن اینکه،اعتقادات دین و هدف و کارهای که خدا خواسته را انجام دهید تا اعتماد به نفس شما و عزت نفس شما و شا شما نیز روز به روز بیشتر شود.

    درس به تنهایی چیز بخصوصی حساب نمی شود.مهم اون هدف شماست.که باید اون رو در ارتباط و اطاعات از ارتباط با خدا بدست بیااورید.

پاسخی دهید